Zadovoljna.si
Naslovna slika

Osebna rast in odnosi

Znani Slovenki iskreno o iskanju ljubezni v letu 2024

M. A.
22. 07. 2024 11.18
0

V letu 2024 je iskanje partnerja bolj zapleteno kot kadarkoli prej. Z izzivi na tem področju pa se ne soočate le vi, ampak tudi znani vplivnici Ines Erbus in Nika Krmec. Kljub situaciji dekleti uživata v samskem življenju in sledita reku, da je bolje počakati na pravega, kot biti z nekom le zato, da nisi sam. V tem članku bomo delili njune in številne druge nasvete, ki vam lahko pomagajo dobiti partnerja, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja in tudi uživati v obdobju, v katerem se trenutno nahajate.

Določite svoje vrednote in standarde

Preden začnete z iskanjem partnerja, si vzemite čas za razmislek o svojih vrednotah, prepričanjih in standardih. Katere lastnosti pri partnerju najbolj cenite? Kaj vam je zares pomembno za srečno in izpolnjujoče razmerje? Ko boste spoznali nekoga novega, lahko te vrednote vedno uporabite kot merilo. Hitro vam bo jasno, ali se oseba ujema z vašimi pričakovanji in če bo potencialna zveza dolgoročno zadovoljiva.

Vplivnici Ines Erbus in Nika Krmec sta nam zaupali, da se ne bi nikoli spustili v razmerje z nekom, čigar vrednote se ne ujemajo z njunimi. Vrednote, kot so poštenost, zvestoba in skupni cilji, so za njiju ključnega pomena. Iskreni sta do sebe in dobro vesta, kaj jima je pomembno. Le to jima bo na dolgi rok pomagalo najti tistega pravega. 

Ne zadovoljite se s prvim, ki pride mimo

Tako kot Nika in Ines tudi vi ne bi smeli biti zadovoljni s prvim, ki pride mimo. Zdaj dobro veste, kaj si želite. Zakaj bi torej pristali na manj? Zakaj bi sprejeli partnerja, ki ne izpolnjuje vaših osnovnih zahtev ali standardov? Ne obremenjujte se s tem, da ste samski – raje ostanite zvesti sebi in počakajte na nekoga, ki bo dosegal ali celo presegal vaša pričakovanja.

Na zmenkih iščite zelene in ne prezrite rdečih zastavic. Ko oseba naredi nekaj, kar vas razjezi ali reče nekaj, kar vas prizadene, bodite pozorni. Verjetno vam kaže svoj pravi obraz, ki ga ne smete prezreti. Morda ste obupani, a kaj če bo princ na belem konju že naslednji, na katerega boste naleteli?

Izkoristite prednosti samskega življenja

Namesto da bi bili obsedeni z iskanjem partnerja, raje izkoristite prednosti samskega življenja. Posvetite se hobijem, ki vas veselijo. Potujte, družite se s prijatelji ali se preprosto naučite živeti sami s seboj. Če boste imeli lepo in izpopolnjeno življenje, boste veliko privlačnejši potencialnemu partnerju, ko pride pravi čas. Namesto da bi se osredotočili samo na to, kdaj boste našli svojo sorodno dušo, uživajte v tem, kar vam prinaša trenutno obdobje. 

Tudi vplivnici Ines in Nika imata mnogo interesov in hobijev. Poleg tega se veliko družita s prijatelji, s katerimi ustvarjata nepozabne spomine. Samskost za njiju ni ovira, temveč velika prednost, ki jo izkoriščata. Zavedata se, da je ta čas samskosti idealna priložnost za osebno rast, uživanje v svobodi in gradnjo močnih prijateljskih vezi. 

Bodite odprti v prav vsaki situaciji 

Meje so zelo pomembne, a pomembno je tudi, da ostanete odprti in ne zavrnete potencialnega partnerja prehitro. Dajte ljudem priložnost, da vas presenetijo. Če se preveč držite vizije, kakšen naj bi bil partner, obstaja možnost, da spregledate nekoga posebnega. Biti odprt pomeni biti pripravljen na različnost ter sprejemanje ljudi takšne, kot so, ne pa takšne, kot si želite, da bi bili.

Ines in Nika sta razpravljali o tem, ali bi bili z nekom, ki ima otroka iz prejšnje zveze. Čeprav bi to za nekatere predstavljalo oviro, pa je Nika izpostavila, da bi tako lahko spregledala nekoga, ki je bil 'ustvarjen zanjo''. Tudi vam priporočamo, da se ne osredotočite le na morebitne težave, ampak tudi na priložnosti, ki jih lahko prinese določena situacija. 

Začnite z ljubeznijo do sebe

Če se sprašujete, kako najti ljubezen, morate začeti z ljubeznijo do sebe. Prepoznajte lepoto v sebi in sprejmite svoje nepopolnosti. Šele ko boste lahko sprejeli, slavili in spoštovali, kdo v resnici ste, boste imeli samozavest in samospoštovanje, da boste odprli svoje srce drugim. Ko imate radi sebe, odpirate vrata za ljubezen drugih, saj privlačite ljudi, ki cenijo vašo edinstvenost in vas podpirajo v vaši rasti.

Začnete lahko s preprostimi koraki. Kupite si rože, naredite toplo kopel, meditirajte, si dajte komplimente in pišite dnevnik. Ali pa povabite prijateljico na prijateljski zmenek, kjer se lahko pogovarjata o vsem, kar vaju teži.  Vplivnici Ines Erbus in Nika Krmec si velikokrat privoščita terapevtske zmenke v McDonald'su. Najljubši jima je McDrive, ki jima omogoča, da se kar v avtomobilu pogovarjata o težavah in doživetjih ter gradita še močnejšo povezanost. Vpogledi v njune dragocene trenutke vas čakajo v spodnjem videu.

 

Če trenutno nimate partnerja, vas torej vedno čaka alternativa – hrana v najbližjem McDrive. Znano je, da ljubezen gre skozi želodec, kajne? McDonald's se ponaša z vedno svežimi ponudbami in raznolikimi novostmi, ki zadovoljijo vsak okus. 
Ljubezen gre skozi želodec
Ljubezen gre skozi želodecFOTO: Arhiv naročnika

 

Sponzorirana vsebina

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561