Igralka in pevka Jennifer Lopez je znova dokazala, zakaj si zasluži biti v samem vrhu najlepših petdesetletnic na svetu. Zahvaljujoč strogi dieti in fitnes režimu, se zvezdnica lahko pohvali z izklesanim telesom, ki ga je tokrat ponosno pokazala v črnem bikiniju. Na fotografijah, s katerimi je razveselila svoje oboževalce, je videti fantastično in zdi se, da se zvezdnica sploh ne stara.
Njena prehrana daje prednost zdravi hrani, bogati s hranili, svežim in organskim živilom ter omejuje predelane in rafinirane izdelke. Listnata zelenjava, beljakovine in zapleteni ogljikovi hidrati so nekaj, čemur posveča veliko pozornosti, seveda pa se večkrat na teden poti tudi v fitnesu.
Tukaj je seznam živil, ki se najpogosteje znajdejo na njenem krožniku:
Beljakovine: večinoma viri pustih beljakovin, kot so beljaki, puranje belo meso, piščančje prsi, svinjina in goveje meso živali, ki so hranjene s travo.
Ribe: predvsem ribe, bogate z omega-3 maščobnimi kislinami, kot sta losos in brancin.
Zelenjava: listnata zelenjava, kot sta ohrovt in špinača, ter zelenjava križnic, kot sta brokoli in cvetača.
Kompleksni ogljikovi hidrati: sladki krompir, rjavi riž, kvinoja, ovsena kaša in rižev kruh.
Semena in oreščki: pest oreščkov na dan (vrste niso določene).
Mlečni izdelki: grški jogurt.
Sadje: večinoma jagode, pa tudi borovnice in maline.
Zdrave maščobe: ekstra deviško oljčno olje.
Pijače: voda in občasno kava brez kofeina.
Svoj dan začne z okusnim smoothijem, ki ga lahko naredite tudi same doma.
Potrebujete:
1 merico beljakovin v prahu
3/4 skodelice jagod
1/4 skodelice borovnic
1/4 skodelice malin
1/4 skodelice grškega jogurta
1/4 čajne žličke cimeta
1/4 čajne žličke medu
1/ 4 čajne žličke svežega limoninega soka
1/4 skodelice ledenih kock
Jennifer in njen zaročenec Ben Affleck se trenutno pripravljata na poroko, po več mesecih intenzivnega iskanja pa je slavni par končno kupil tudi razkošno vilo.
KOMENTARJI (3)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV