Zadovoljna.si
Otroška igra

Oddaje

Grozljivke, ki si jih morate ogledati to noč čarovnic

M.S
26. 10. 2024 05.00
0

Vstopite v skrivnostni, nadnaravni in srhljivi svet ter se prepustite VOYO, da vas popelje skozi trenutke, ki bodo prebudili pravo napetost in strah. Pripravili smo izbor filmov na VOYO, ki jih nikakor ne gre zamuditi. Naj bo letošnja noč čarovnic še bolj strašljiva z izbranimi grozljivkami.

Vstopili smo v najtemačnejši del leta, ko se bliža noč čarovnic, kar ponuja idealno priložnost za maraton grozljivk. Na VOYO vas čakajo izbrani filmi, ki vas bodo popeljali v srhljiv svet skrivnosti, nadnaravnih dogodkov in groze.

Najprej ga je prezirala, nato pa se je zaljubila
Preberi še
Najprej ga je prezirala, nato pa se je zaljubila

1. Candyman (grozljivka, triler)

Umetnik, ki odkrije zgodbo o Candymanu in jo uporablja kot navdih za slikanje, začenja izgubljati svoj razum in sproži val nasilja, smrti in bede. Grozljivka temelji na istoimenskem filmu iz leta 1992.

Candyman
CandymanFOTO: VOYO
Posebna oddaja Amerika odloča na POP TV
Preberi še
Posebna oddaja Amerika odloča na POP TV

2. Sirota: Prvi umor (kriminalka, drama, grozljivka, misterij, triler)

Grozljivka Sirota: Prvi umor predstavlja zgodbo pred dogodki iz filma leta 2009, ko zakonca posvojita devetletno deklico, ki pa ni niti približno tako nedolžna, kot se zdi. Tokrat spoznamo zakonca in razmere v družini... Nenavadna ženska Leena Klammer pobegne iz estonske norišnice in odpotuje v ZDA, tako da ukrade identiteto pogrešane hčerke premožne družine. Vendar pa se Leenino novo življenje kot Esther pojavi z nepričakovano pomanjkljivostjo in se spopade z materjo, ki bo storila vse, da zaščiti svojo družino.

Sirota: Prvi umor
Sirota: Prvi umorFOTO: VOYO
Bliža se noč čarovnic, teh filmov ne smete zamuditi
Preberi še
Bliža se noč čarovnic, teh filmov ne smete zamuditi

3. Prebadanje (grozljivka, misterij, triler)

Reed pod pretvezo, da se odpravlja na službeno potovanje, poljubi v slovo ženo in dojenčka. Nato se nastani v hotelu, si naroči dekle na poziv in se začne pripravljati na svoj resnični načrt: popolni umor. Ko pa se na vratih pojavi skrivnostna Jackie, postane kaj hitro jasno, da je preinteligentna za tako amatersko past in Reedu ne bo steklo vse kot po maslu. Kmalu se dinamika moči zasuka v popolnoma drugo smer ...

 Prebadanje
PrebadanjeFOTO: VOYO
Hiša ljubezni je na VOYO odprla svoja vrata
Preberi še
Hiša ljubezni je na VOYO odprla svoja vrata

4. Odsev (grozljivka, triler)

Ben Carson je newyorški detektiv, a je trenutno suspendiran zaradi preiskave strelskega dogodka, v katerega je bil vpleten. Ben je tudi zdravljen alkoholik in se trudi rešiti svoje težave z družino. Ker je brez službe, se zaposli kot nočni paznik pogorele veleblagovnice, ki pa je kljub razdejanju presenetljivo polna ogromnih in kristalno čistih ogledal. Nato se mu med nočnimi obhodi pričnejo v ogledalih prikazovati srhljive podobe.

Odsev
Odsev FOTO: VOYO
Mineva trideset let od ene najhujših pomorskih nesreč
Preberi še
Mineva trideset let od ene najhujših pomorskih nesreč

5. Krvavi med (drama, grozljivka, misterij, triler)

Jenibel Heath, ki jo mučijo spomini na travmo iz otroštva, se po desetih letih odsotnosti vrne na odmaknjeno družinsko posestvo, da bi bratu in sestri pomagala skrbeti za umirajočega očeta. Ta pred smrtjo Jenibel prosi, naj proda posestvo. Ostali se z očetovo odločitvijo glede premoženja ne strinjajo in Jenibel se znajde v pravi nočni mori. Boriti se mora, da ohrani razum in ostane živa.

Krvavi med
Krvavi medFOTO: VOYO
Posebna oddaja Amerika odloča na POP TV
Preberi še
Posebna oddaja Amerika odloča na POP TV

6. Otroška igra (drama, grozljivka, znanstvena fantastika)

Otroška igra je sodobna predelava slovite istoimenske grozljivke iz leta 1988 o morilski lutki, ki ustrahuje mladega fanta. Mati samohranilka svojemu sinu Andyju po selitvi v novo mesto podari posebno darilo – tehnološko dovršeno lutko, poimenovano Buddi. Ta hitro postane sinov najboljši prijatelj. Nekega dne pa Chucky, kot se lutka preimenuje, nenadoma oživi. Andy se poveže z drugimi otroki iz soseščine, da bi zlobni igrači preprečili povzročitev krvavega razdejanja.

Otroška igra
Otroška igra FOTO: VOYO
Znano je, kdaj prihaja druga sezona serije Skrito v raju
Preberi še
Znano je, kdaj prihaja druga sezona serije Skrito v raju

7. Strašljive zgodbe (grozljivka, pustolovski, misterij)

Zgodba se odvija na noč čarovnic leta 1968 v majhnem ameriškem mestecu Mill Valley, kjer je že vrsto let prisotna močna senca družine Bellows. V njihovem zapuščenem dvorcu na robu mesta najstnica Sarah s svojimi prijatelji odkrije knjigo strašljivih zgodb, ki pa ni povsem navadna knjiga. V njej so namreč zapisane zgodbe, ki oživijo in ogrožajo tiste, katerih ime je zapisano v zgodbi. Za najstnike se z odkritjem grozljive knjige prične prava nočna mora in boj za preživetje.

Strašljive zgodbe
Strašljive zgodbeFOTO: 24ur.com

8. Dom  (drama, grozljivka, triler)

Heather in Samantha sta poročen par, ki je pravkar kupil novo hišo. Samantha ima desetletno hčerko Tio, Heather pa starejšo hčerko Carrie. Ta je zelo verna in čeprav ne odobrava materinega življenjskega stila, se mora zaradi očetove odsotnosti začasno vseliti k materi in njeni partnerki v njun novi dom. Par mora na službeno pot, zato Carrie in Tia ostaneta sami doma. Kot kaže, pa v hiši straši, saj se kmalu začnejo dogajati nenavadne stvari, ki dekleti prevzemajo z grozo. Carrie bo morala premagati svoje strahove in spremeniti svoja prepričanja, da bi obvarovala polsestro.

Dom
DomFOTO: VOYO
Prihaja zvezdnik Jugoslavije, ki je lomil ženska srca
Preberi še
Prihaja zvezdnik Jugoslavije, ki je lomil ženska srca

9. Strašila (triler, grozljivka)

Grozljivka Strašila razkriva zgodbo o prijateljih, ki med obiskom hiše strahov z grozo spoznajo, da so nekatere od tamkajšnjih nočnih mor resnične. Na noč čarovnic se skupina prijateljev odloči obiskati hišo strahov, ki obljublja, da v ljudeh vzbudi njihove najgloblje strahove. Toda noč postane smrtonosna, saj prijatelji kmalu pridejo do zastrašujočega spoznanja, da so nekatere od tamkajšnjih nočnih mor resnične.

Strašila
StrašilaFOTO: VOYO
Nove serije in filmi na VOYO, ki jih to jesen ne smete izpustiti
Preberi še
Nove serije in filmi na VOYO, ki jih to jesen ne smete izpustiti

10. Mrzla koža (akcija, triler, grozljivka, znanstvena fantastika)

V filmu Mrzla koža je aktivist Friend, ki skuša ubežati preteklosti, na oddaljenem in neobljudenem otoku blizu Antarktičnega kroga priča pravi nočni mori. Na pragu prve svetovne vojne ladja na odročni otok ob južnem tečajniku pripelje mladega moža, da bi tam prevzel delo na vremenski postaji. Toda ko prispe na postajo, tam ni ne duha ne sluha o prejšnjem oskrbniku. Edini prebivalec otoka je zblazneli brodolomec, ki je bil priča neizrekljivi grozi. Povsod okoli so le gozd, skalovje, tišina in neskončno morje. Nato se prične spuščati noč ...

Mrzla koža
Mrzla kožaFOTO: VOYO
Na VOYO ne zamudite najbolj odpičenega filma letošnjega poletja!
Preberi še
Na VOYO ne zamudite najbolj odpičenega filma letošnjega poletja!
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?



KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 629