Zadovoljna.si
Rezervni načrt - komedija

Oddaje

Romantični film, ki ga preprosto ne smete zamuditi!

Zadovoljna.si
23. 08. 2024 05.00
0

Razkrivamo seznam večernih filmov za prihajajoči vikend (od 23. do 25. avgusta). Predvajali se bodo na POP TV, KANAL A in KINO. Brez dvoma so vredni ogleda.

Pripravite se na filmski vikend! Od 23. do 25. avgusta vas na POP TV, KANAL A in KINO čakajo vrhunski večerni filmi. Ne glede na to, ali imate raje akcijo, komedijo, dramo ali romantiko, bo naš izbor poskrbel za popoln poletni večer.

Na VOYO ne zamudite najbolj odpičenega filma letošnjega poletja!
Preberi še
Na VOYO ne zamudite najbolj odpičenega filma letošnjega poletja!

PETEK, 23. AVGUST

POP TV

Družinski film Popoln moški ob 21.05

Jean Hamilton je samohranilka srednjih let, ki nima sreče v ljubezni. Po vsakem neuspelem razmerju se odloči zapustiti mesto, v katerem živi, ter začeti znova. Njena starejša hčerka, najstnica Holly, sklene temu narediti konec. Odločena je, da bo mami našla moškega, s katerim se bo ustalila. Holly in njena prijateljica Amy si zato izmislita skrivnega oboževalca, ki začne Jean pisati romantična pisma. Ko pa ga je Jean pripravljena spoznati v živo, Holly in Amy hitro ugotovita, da je domišljija eno, resničnost pa nekaj popolnoma drugega.

Popoln moški
Popoln moškiFOTO: 24ur.com
Zvezdnik filma Kill Bill aretiran zaradi nasilja v družini
Preberi še
Zvezdnik filma Kill Bill aretiran zaradi nasilja v družini

KANAL A

Akcijski film Mumija ob 20.00

Starodavni Egipt. Visoki svečenik Imhotep se spusti v razmerje z ljubico faraona Setija. Ko Seti izve za njuno razmerje, ga zaljubljenca umorita, Imhotepa pa nato za kazen živega mumificirajo v mestu mrtvih, imenovanem tudi Hamunaptra. Leta 1923 drzen pustolovec Rick O'Connell tja odpelje egiptologinjo Evelyn in njenega brata Jonathana. Vendar niso sami. V Hamunaptro se odpravi tudi skupina pohlepnih Američanov, ki se poskušajo dokopati do skritih dragocenosti. Pri tem iz večnega zapora osvobodijo Imhotepovo mumijo in tako se vsi skupaj soočijo z nepredstavljivim zlom, ki ima nadčloveško moč, in znajdejo se sredi bitke za golo preživetje. Od Ricka, Evelyn in Jonathana je odvisna usoda človeštva.

Prijavite se v novo sezono MasterChef Slovenija!
Preberi še
Prijavite se v novo sezono MasterChef Slovenija!

KINO

Akcijski film Jack Reacher ob 20.00

Nekdanji vojak in odličen preiskovalec Jack Reacher je samotar, ki ne dovoli, da bi ga kar koli privezalo na en kraj. Je kot duh, kot senca. Izogiba se družbi in živi po svojih pravilih. Vendar ga poročilo o nesmiselnem streljanju izvabi iz senc, saj ima z domnevnim morilcem neporavnane račune. Tako privoli, da bo pomagal roki zakona, in začne se napeto iskanje pravice. Reacherju je vsaka popolnost sumljiva, zato hitro opazi drobne sledi, ki jih je policija spregledala. In bolj ko raziskuje primer, manj je jasno in nič ni tako, kot se zdi, zato je prijatelj lahko tudi sovražnik. Film je posnet po romanu pisatelja Leeja Childa.

Izbranka Domna Valiča izkoristila edinstveno priložnost
Preberi še
Izbranka Domna Valiča izkoristila edinstveno priložnost

 Triler Morilski podnajemnik ob 22.25

Ko se Kristen odloči vzeti premor od študija in se vrniti domov, je presenečena, ko v svoji stari sobi naleti na čednega neznanca Jakea. Njena mati Moira ji pojasni, da se je Jake vselil v hišo in postal njen podnajemnik, da bi ji pomagal plačevati stroške. Toda kmalu Kristen naleti na šokantno odkritje, saj ugotovi, da Jake in Moira ne le spita skupaj, ampak ima Jake skrivno, nevarno preteklost.

Morilski podnajemnik
Morilski podnajemnikFOTO: 24ur.com

SOBOTA, 24. AVGUST

POP TV

Romantični film Rezervni načrt ob 20.00

Zoe je resda lepa in mlada, toda to še ne pomeni, da ima srečo v ljubezni. Ker ji biološka ura že resno tiktaka, ona pa je še vedno samska, se Zoe odloči, da bo zanosila s pomočjo umetne oploditve. Usoda hoče, da še isti dan po končanem postopku oploditve spozna čednega Stana, ki jo povabi na zmenek. Zoe in Stan se odlično ujameta, toda kaj, ko revež ne ve, da obstaja velika verjetnost, da je Zoe noseča. Ko se izkaže, da je temu res tako, mora Zoe zbrati pogum in Stanu čim prej povedati veselo novico.

Rezervni načrt
Rezervni načrtFOTO: 24ur.com
Na POP TV prihaja priljubljena slovenska serija
Preberi še
Na POP TV prihaja priljubljena slovenska serija

Drama Srce prvakov ob 22.00

Zadnje mesto na državnem prvenstvu vnese razdor v univerzitetno veslaško ekipo in vodi do nenehnih konfliktov. V novi sezoni ekipa dobi novega trenerja, vojaškega veterana Murphyja, ki želi odkriti njihov potencial in jim pomagati, da se končno premaknejo z mrtve točke. S pomočjo svojih izkušenj in nekonvencionalnih metod jim pomaga pri premagovanju rivalstev in osebnih težav ter pri mladih skuša okrepiti timski duh, če želijo nekoč postati prvaki.

To je razlog, zakaj Kylie Jenner nosi masko
Preberi še
To je razlog, zakaj Kylie Jenner nosi masko

KANAL A

Akcijski film Ujemite Smarta ob 20.00

Maxwell Smart je analitik tajne vohunske organizacije. Ko zlikovci napadejo glavni štab organizacije, Maxwell naenkrat dobi priložnost, da se izkaže kot pravi vohun na terenu, o čemer je vedno sanjaril. Njegova prva vohunska naloga pa je hkrati najnevarnejša in najpomembnejša. Preprečiti mora zaroto kriminalne združbe, ki hoče zavladati svetu. Njegova partnerka postane mlada, očarljiva in smrtonosna Agentka 99, s katero morata rešiti svet.

Princ Harry in vojvodinja Meghan na obisku v Kolumbiji
Preberi še
Princ Harry in vojvodinja Meghan na obisku v Kolumbiji

Dokumentarni film 2017 ob 21.55

Dokumentarni film 2017 obnavlja zgodbo z Evropskega prvenstva v košarki v Carigradu z besedami vseh dvanajstih igralcev, selektorja in njegovega trenerskega štaba ter vodstva reprezentance. Povzemajo jo tako, kot so jo doživljali sami, zato je precej drugačna od tiste, ki jo poznamo navijači, velikokrat pa bolj kot besede govorijo čustva, ki so se prebudila v pripovedovalcih. Naslov evropskih prvakov v košarki iz leta 2017 je nedvomno največji uspeh v zgodovini slovenskega ekipnega športa, ki je za mnoge prišel nenadejano. Doseglo ga je namreč moštvo s številnimi neznankami. Od mladega osemnajstletnega upa, ki je prvič oblekel reprezentančni dres, do novega selektorja, za povrh pa še veterani z nekaj demoni z velikih tekmovanj.

Nova sezona šova predstavlja popolnoma novo kmetijo
Preberi še
Nova sezona šova predstavlja popolnoma novo kmetijo

KINO

Akcijski film Gladiator ob 20.00

Akcijsko-zgodovinski spektakel je bil nagrajen s petimi oskarji. Razglašen je bil za najboljši film in Russell Crowe si je prislužil kipca za glavno vlogo. Gre za veličastno zgodbo o pogumu in maščevanju. Rimski general Maksim se po novi zmagi na bojišču želi vrniti k ženi in sinu. A umirajoči cesar Mark Avrelij ima zanj novo nalogo. Hoče, da Maksim zasede njegov prestol. Ljubosumni cesarjev sin Komod zato naroči, da Maksima in njegovo družino ubijejo. Maksim komaj uide smrti ter proti svoji volji postane suženj in gladiator. Tako potrpežljivo čaka na dan, ko bo maščeval smrt svoje družine z usmrtitvijo Komoda, ki medtem postane novi cesar.

Šokantne podrobnosti o smrti Matthewa Perryja
Preberi še
Šokantne podrobnosti o smrti Matthewa Perryja

Akcijski film Preživi to noč ob 22.55

Rich je zdravnik, ki je skupaj z ženo in hčerko prisiljen živeti pri svojih starših Franku in Rachel. Potem ko je storil usodno napako med zahtevno operacijo, je izgubil službo in je bil osramočen prisiljen sprejeti službo veterinarja, da bi družini omogočil dostojno življenje. Nekega dne v njegov dom po drznem ropu vdreta zločinca Matthias in Jamie, ki Richa prosita, naj reši ranjenega Mathiasa. Da bi preživel in rešil svojo družino, bo Rich moral združiti moči s Frankom, upokojenim šerifom. Bosta uspela pretentati kriminalca?

Preživi to noč
Preživi to nočFOTO: 24ur.com
Močno jo je zaskrbelo, da ji bo mama pokvarila zaroko
Preberi še
Močno jo je zaskrbelo, da ji bo mama pokvarila zaroko

NEDELJA, 25. AVGUST

POP TV

Komedija Taksi ob 20.00

Akcijska komedija je ameriška različica istoimenske francoske uspešnice. Tokrat bo za volan taksija sedla Queen Latifah. Belle Williams se ukvarja z dostavo pic. Nekega dne se odloči, da bo svoje vozniške sposobnosti unovčila še kot taksistka. Kmalu nato se z nesposobnim policistom Andyjem znajde v lovu na skupino prelepih bančnih ropark, katerih vodja je hladnokrvna in preračunljiva Vanessa. Ker je Andy slab voznik, Belle dobi dovoljenje, da lahko vozi, kolikor je mogoče hitro, pri tem pa se ne zmeni za prometne predpise. Ker je punca prava divjakinja na cesti, se obeta divja vožnja, zato pripnite varnostne pasove!

Ljubezen se zgodi
Ljubezen se zgodiFOTO: 24ur.com
55-letna zvezdnica je končno priznala, kako dosega svojo vitko postavo
Preberi še
55-letna zvezdnica je končno priznala, kako dosega svojo vitko postavo

Romantični film Ljubezen se zgodi ob 21.50

Burke je pred leti tragično izgubil ženo. Svojo izkušnjo o soočanju z žalovanjem in bolečino je opisal v knjigi, ki je postala velika uspešnica. Nekega dne med vodenjem seminarja za samopomoč spozna zabavno in privlačno Eloise. Medtem ko sta si vedno bližje, se Burke zave, da se pravzaprav še vedno ni resnično soočil z izgubo svoje žene. Da bi lahko znova zares začutil ljubezen, mora zato najprej razčistiti to dilemo.

Je Selena Gomez res zaročena?
Preberi še
Je Selena Gomez res zaročena?

KANAL A

Biografski film Čudež na reki Hudson ob 20.00

Clint Eastwood prinaša zgodbo pilota Chesleya Sullenbergerja, ki je po okvari motorjev leta 2009 zaslovel s herojskim pristankom na reki Hudson sredi New Yorka. Čeprav izkušeni Sully kljub neznatnim možnostim uspe rešiti vse potnike, se kmalu po nesreči znajde pod drobnogledom zvedavih novinarjev in preiskovalcev. Ker se na preizkušnji znajdejo njegova kariera, družina in ugled, mora Sully spretno krmariti med trenutnimi pričakovanji in odzivi množic ter trdo realnostjo vsakdanjega življenja.

Po tragični izgubi slavne matere je hči prestala zahtevno pot okrevanja
Preberi še
Po tragični izgubi slavne matere je hči prestala zahtevno pot okrevanja

Znanstveno fantastični film Zvezdne steze: Onkraj ob 21.45

Posadka kultne vesoljske ladje Enterprise se sredi njene 5-letne misije raziskovanja skrajnih kotičkov vesolja znajde pred eno najhujših preizkušenj. Na povsem nepoznanem koncu vesolja jih napade neustavljiv sovražnik, ki drznega kapitana Kirka in njegovo posadko prisili, da zapustijo ladjo in poiščejo zatočišče na bližnjem planetu. Brez možnosti, da bi oddali signal v sili, morajo poskusiti navezati stik z Nezemljani, ki so že na planetu, in se skupaj upreti skrivnostnim sovražnikom. Ob pomanjkanju modernih pripomočkov lahko računajo zgolj na lastno iznajdljivost in neustavljiv pustolovski duh.

Spoznajte letošnje tekmovalce Kmetije!
Preberi še
Spoznajte letošnje tekmovalce Kmetije!

KINO

Akcijski film Napad na Belo hišo ob 20.00

Policistu Johnu Calu iz Washingtona ni uspelo dobiti sanjske službe. Postati je želel agent tajne službe, v kateri bi varoval ameriškega predsednika Jamesa Sawyerja. Ker noče razočarati hčerke s slabo novico, jo odpelje na turistični ogled Bele hiše. Predsedniško rezidenco med njunim obiskom zavzame močno oborožena paravojaška skupina. Ameriška vlada se pogreza v kaos in čas se izteka, prav Cale pa je tisti, ki bo moral z lastno iznajdljivostjo in spretnostjo rešiti svojo hčerko, predsednika in vso državo.

Slovenska voditeljica zamenjala mestno življenje za mir na podeželju
Preberi še
Slovenska voditeljica zamenjala mestno življenje za mir na podeželju

Triler Nasledstvo ob 22.30

Potem ko nenadoma umre patriarh premožne in vplivne družine v New Yorku, bogato nasledstvo podeduje njegova družina. Družinski odvetnik njegovi hčerki Lauren pokaže video s sporočilom, ki ga je oče pred smrtjo posnel zanjo. Usmeri jo do skrivnega podzemnega bunkerja na družinskem posestvu, kjer jo čaka šokantno odkritje. Tam Lauren najde ujetnika, ki trdi, da je bil zaprt 30 let. Bo Lauren svoje najbližje uspela obvarovati pred pretresljivo skrivnostjo, ki bi lahko uničila njeno družino?

Nasledstvo
NasledstvoFOTO: 24ur.com
Slavna igralka skoraj utonila med snemanjem filma
Preberi še
Slavna igralka skoraj utonila med snemanjem filma
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582