Modna oblikovalka Vera Wang se je vpisala v modno zgodovino s številnimi izjemnimi modnimi kreacijami. Čeprav je v svoji znamki predstavila različne modne inovacije, je postala ena najbolj prepoznavnih ter iskanih oblikovalk v svetu poročne mode. Mnogi pa morda niso vedeli, da danes oblikovalka šteje 74 let. Za svoj izjemno vitek in energičen videz pa skrbi tudi z redno telesno vadbo in uravnoteženo prehrano. V nedavnem intervjuju za Pagesix je oblikovalka priznala, da se kljub prizadevanjem za redno skrb za pravilno prehrano in vadbo včasih ne more upreti hitri hrani.
"Vsekakor jem McDonald's, naročim ga vsak dan, približno dva tedna zapored, potem pa se naveličam in spremenim navado," je povedala Wangova. V nadaljevanju intervjuja je dodala, da ima najraje krofe z različnimi nadevi. "Všeč so mi krofi s posipom in polnjeni s smetano ter sladkorjem," je dodala. Zvezdnica je v intervjuju za revijo People lansko leto dejala, da njena lepota izhaja iz uživanja koktajlov vodke, deveturnega spanja, predanega dela in izogibanja soncu. V pogovoru za revijo Daily Mail je delila, da se trudi čim manj obremenjevati s svojim videzom ter svoj čas raje vlaga v pomembnejše stvari. "Rada imam svoje delo in sem zelo strastna do tega, prav tako do svojih prijateljev in hčera ... Mislim, da imam zelo polno življenje."
Kljub temu, da je danes samozavestna, oblikovalka priznava, da ni bilo vedno tako. V intervjuju za revijo Harper's Bazaar je priznala, da je v preteklosti občutila pritisk zaradi mlajših sodelavcev. Razkrila je, da so bili vsi v njeni ekipi v izjemni telesni formi, kar jo je spodbudilo, da je tudi sama delala na sebi.
Zadovoljne e-novice
Vera Wang se je rodila leta 1949. Svojo modno pot je začela kot prodajalka in aranžerka izložb v salonu Yves Saint Laurent. Po končani diplomi je postala najmlajša modna urednica za revijo Vogue. Več o njeni poti si lahko preberete v spodnjem članku.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV