Zadovoljna.si
Najlepši par v Sloveniji je razpadel.

Novice

2010 – leto slovenskih zvezdniških ločitev!

Z.B.
10. 05. 2010 18.45
0

Letošnje leto je slovensko medijsko nebo zaznamovano s številnimi razhodi in zvezdniškimi ločitvami. Nekatere so minile potiho in na umirjen način, druge pa so polnile domače naslovnice.

Leto 2010 si bodo številni slovenski zvezdniki zapomnili kot leto ločitve od svojega partnerja oziroma partnerice. Do maja, ki sicer velja za mesec ljubezni, se je kar nekaj znanih Slovenk in Slovencev razšlo s svojimi fanti, soprogi in soprogami. Nekateri so to izpeljali zelo diskretno, brez da bi v medijih prali umazano perilo. Drugi pa to počnejo preko naslovnic tabloidov. Na tem področju sta orala ledino in si prislužila sloves najpopularnejših ločencev Urška Čepin in njen nekdanji mož Aleš. Vsem dobro poznana zgodba, ki se je odvijala kot najbolj umazana politična kampanja, je naposled le potihnila in oba glavna akterja sta našla svojo srečo z drugim.

Saša Einsiedler in Tilen Pusar
Nismo dolgo čakali, ko si je še en zvezdniški par sposodil medije, da bi obračunal med sabo. Tokrat je bil medij kar blog televizijske voditeljice Saše Einsiedler, ki se je s razšla s Tilnom. Kot je Tilen zapisal na Sašini spletni strani, sta se glede otrok odločila za skupno skrbništvo. "Moje družine ne boš razbila! Podpisala si dogovor o skupnem skrbništvu, to je vsaj najboljša rešitev v najslabšem. Vzemi si čas zase, pojdi v Medžugorje, na potovanje ali živet z ločenimi 'prijateljicami', kamor koli si pač želiš. Želim ti, da si srečna," je bil neposreden Tilen. Zgodba neprestano dobiva nove razsežnosti, pa čeprav smo najprej pomislili, da so se strasti umirile. Tedensko smo bili priča novim podrobnostim iz njunega zasebnega življenja. Igrala sta nekakšen medijski tenis, v katerem ni manjkalo sočnih očitkov. Tilen je za slovensko javnost pred kratkim izjavil: "Ne gojite upanja. S Sašo sva se razšla.“ V isti izjavi pa je na zelo neposreden način nagovoril Sašo: "Nehaj ljudem prodajati, da se je za družino treba boriti. Za družino se borim jaz, ti pa, kot praviš, potrebuješ čas zase, da se lahko najdeš. Podpiral sem deset let tvojega iskanja, ti stal ob strani, tudi ko so ti bližnji obrnili hrbet. Vabil sem te k trem duhovnikom na pogovor, pa si vse zavrnila. Zdaj je pa res že skrajni čas, da se resnično najdeš. Bodi poštena do ljudi ali pa jim ne piši! Trenutna tema je verjetno le povod za temelj, da boš lahko elegantno izstopila iz krščanskega sveta. S krščanskimi vrednotami se ne da manipulirati. Storil sem veliko napako, in to priznam." Vojne očitno še ni konec in javnost se bo lahko še naprej naslajala ob pikantnih podrobnostih popularne voditeljice.

Nina in Ivo sta se razšla v miru.
Nina in Ivo sta se razšla v miru.FOTO: Miro Majcen

Nina Osenar in Ivo Rimc
Zvezdniški pari pa se znajo tudi povsem diskretno in na umirjen način dogovoriti, da niso več za skupaj. Letos so na žalost kar trije pari ugotovili, da bi bilo bolje za oba, če se razideta. Najprej je v javnosti odjeknila novica, da sta se po treh letih in pol intenzivne ljubezni razšla Nina Osenar in Ivo Rimc. Manekenka, voditeljica in pevka o svoji ljubezenski zvezi z glasbenikom Ivom nikoli ni na dolgo in široko razpravljala v medijih. Tudi novica o koncu razmerja naše najbolj znane sanjske ženske se ni razširila kot požar. Nina je sicer za medije povedala, da sta z Ivom še naprej v dobrih prijateljskih odnosih, saj odlično sodelujeta pri njenem glasbenem prvencu.

Anđa je že našla novo ljubezen.
Anđa je že našla novo ljubezen.FOTO: Miro Majcen
Anđa Marič in Primož Dolničar
Najprej smo mislili, da je šlo za neslano šalo, a smo na koncu ugotovili, da gre zgolj za naključje. Anđa Marić se je namreč natanko prvega aprila uradno ločila od svojega dolgoletnega partnerja in moža Primoža Dolničarja. Fotograf, režiser videospotov in novopečeni gostilničar ter odlična hrvaška pevka in glasbenica Anđa sta bila poročena pravljičnih sedem let. Po desetletnem obdobju skupnega življenja sta se odločila, da se sporazumno razideta in si razdelita skrbništvo nad sinom Gašperjem. Lep primer, ki je lahko v poduk vsem ostalim parom, ki se prerekajo za skrbništvo in še bolj poglabljajo zakonsko krizo z nepotrebnimi izjavami v javnosti.
Anđa in Primož lepo skrbita za sina Gašperja.
Anđa in Primož lepo skrbita za sina Gašperja.FOTO: Miro Majcen

Sebastian Cavazza in Tina Cavazza Vrhovnik
Ločuje se tudi eden izmed najlepših slovenskih parov. Govorimo o Sebastianu Cavazzi in Tini Vrhovnik Cavazza, ki je po poroki s privlačnim temnolascem prevzela popularen igralski priimek. Medtem ko so nekateri pričakovali še eno partnersko dramo, sta se seksi manekenka in maskerka ter priljubljeni filmski in gledališki igralec očitno odločila, da se bosta razšla na lep način. Tina in Sebastian sta se spoznala leta 2001, dve leti pozneje pa sta si prisegla večno zvestobo.

Najlepši par v Sloveniji je razpadel.
Najlepši par v Sloveniji je razpadel.FOTO: Miro Majcen

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604