Zadovoljna.si
Angelina je prejela častno nagrado Srce Sarajeva.

Novice

Angelina Jolie in Brad Pitt v Sarajevu izzvala pravo evforijo

Z.B.
31. 07. 2011 12.00
0

V Sarajevu se je končal 17. Sarajevo Film Festival, po rdeči preprogi festivala pa se je v soboto sprehodil tudi eden najbolj slavnih parov na svetu: Angelina Jolie in Brad Pitt. S svojo prisotnostjo sta igralca izzvala v Sarajevu pravo evforijo, Angelina pa je ob prejemu častne nagrade Srce Sarajeva vidno ganjena celo zajokala.

Angelina je prejela častno nagrado Srce Sarajeva.
Angelina je prejela častno nagrado Srce Sarajeva.FOTO: Reuters

Brad Pitt in Angelina Jolie sta prispela v Sarajevo v soboto ob 17.30, uro in pol pozneje pa sta se sprehodila po rdeči preprogi 17. Sarajevo Film Festivala. Par je v mestu izzval pravo evforijo, fotografiral se je s številnimi oboževalci, ki so se zbrali zaradi njiju v središču mesta, in delil avtograme. Angelini, ki je bila posebna gostja festivala, so v sarajevskem Narodnem gledališču podelili častno nagrado Srce Sarajeva. Igralka je bila ob tem vidno ganjena: "Hvala vam, začela bom jokati," je dejala, ko so ji izročili nagrado, publika pa jo je nagradila z bučnim aplavzom. Z Bradom sta Sarajevo zapustila še isti večer, zaradi njunega obiska pa so na festivalu veljale izredne varnostne razmere. V Sarajevu se je igralka neformalno srečala tudi s hrvaškim predsednikom Ivom Josipovićem, ki je med finalnim večerom festivala sedel nedaleč od igralcev, v družbi člana predsedstva BIH Bakirja Izetbegovića.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561