Zadovoljna.si
Rada objavlja seksi fotografije.

Novice

Sveže ločena na Twitterju objavlja seksi fotografije

Z.N.
09. 09. 2011 10.59
4

Ameriška manekenka Adrianne Curry uživa v samskem stanu, saj se je pred kratkim ločila od Christopherja Knighta. Postavna temnolaska, ki na Twitterju rada objavlja svoje fotografije, je spet poskrbela, da njenim oboževalcem ni dolčas. Tokrat je objavila fotografijo, ki jo je posnela kar v džakuziju.

Rada objavlja seksi fotografije.
Rada objavlja seksi fotografije.FOTO: Twitter
Ameriška manekenka Adrianne Curry, ki je svojo modno kariero začela leta 2003, ko je kot prva osvojila naziv America's Next Top Model, je precej aktivna uporabnica družabnega omrežja Twitter, na katerem svoje oboževalce redno razveseljuje z objavljanjem fotografij svojega telesa, še posebej pogosto pa se pojavljajo fotografije njenega oprsja. Tokrat je postregla kar s fotografijo, ki jo je posnela v džakuziju. Curry je že pred časom razkrila, da je biseksualka, zaradi česar je za številne moške še toliko bolj zanimiva.

Uživa v samskem stanu

29-letna temnolaska se je leta 2006 poročila z igralcem Christopherjem Knightom. 29. maja letos sta naznanila, da bosta živela ločeno, 53-letni Knight pa je 19. avgusta vložil vlogo za uradno ločitev. Kot razlog je navedel nepremostljive razlike. Njegov tiskovni predstavnik je tedaj za medije sporočil, da je ločitev sporazumna in da uradna vloga za ločitev za Adrianne ni bila nikakršno presenečenje. "Adrianne in Christopher sta ostala prijatelja in proces za zdaj poteka povsem mirno, brez zapletov. Želita, da vsi upoštevajo njuno pravico do zasebnosti in medijev v proces ločitve ne želita vključevati," je še povedal njun predstavnik. Ločitve naj bi si enako kot Christopher želela tudi Adrianne, ki naj bi ji po poročanju tujih medijev samski stan trenutno ugajal.

Že pred časom je naznanila, da jo privlačijo tako moški kot ženske.
Že pred časom je naznanila, da jo privlačijo tako moški kot ženske.FOTO: Twitter
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 577