Zadovoljna.si
Katie je zahtevala skrbništvo nad šestletno hčerko Suri.

Novice

Murdoch o ločitvi Katie Holmes in Toma Cruisa

STA
02. 07. 2012 14.56
4

Odločitev ameriške igralke Katie Holmes, da se bo ločila od igralca Toma Cruisa, je sprožila nemalo ugibanj o tem, kaj je razlog za propad še enega "pravljičnega" hollywoodskega zakona. Odzval se je celo medijski mogotec Rupert Murdoch, ki je bil na Twitterju oster do Cruisove scientološke vere. Scientologe je označil za "srhljive in zle".

Katie je zahtevala skrbništvo nad šestletno hčerko Suri.
Katie je zahtevala skrbništvo nad šestletno hčerko Suri.FOTO: Reuters

Prvi mož medijske korporacije News Corporation Rupert Murdoch je svoje sledilce na družbenem omrežju Twitter pozval, naj spremljajo, kako se bo odvijala celotna zgodba. "Nekaj srhljivega in morda zlega je v teh ljudeh," je zapisal glede scientologov, potem ko je Holmesova po petih letih vložila zahtevek za ločitev od enega najbolj znanih hollywoodskih zvezdnikov, zahtevala pa je tudi skrbništvo nad njuno šestletno hčerko Suri. Nemudoma so se pojavila različna ugibanja, kaj tiči v ozadju. Največkrat gre za domneve, da naj bi poskušal Cruise, ki velja za zapriseženega pripadnika scientologije, Suri tesneje vključiti v delovanje te verske skupnosti. Prav zaradi tega vprašanje naj bi se par v zadnjem času vse več prepiral. Suri je namreč dosegla starost, ko scientologija za njene privržence postane pomemben del življenja, navajajo nekateri ameriški mediji.
 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561