Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Nogometni zvezdnik pomotoma ustrelil 20-letno prijateljico

Z.K.
26. 12. 2011 12.04
35

Brazilski nogometni zvezdnik Adriano se je spet znašel sredi škandala. Osumljen je, da je po nesreči ustrelil prijateljico Adriane Cirilo dos Pintos. Kot poroča brazilski portal 'O Globo', je 20-letno dekle ranil v levo roko. Nesreča se je pripetila, ko je vesela družba ob zori zapuščala nek lokal v Rio de Janeiru.

Kot poročajo brazilski mediji, je bil nogometni zveznik Adriano v avtomobilu z Adriane Cirilo dos Pintos, s svojim voznikom – varnostnikom in še tremi ženskami. Adriano se je igral z varnostnikovo pištolo in jo kazal dekletom, takrat pa se je po nesreči sprožila. Naboj je Adriene zadel v levo roko, zato so jo takoj odpeljali v bolnišnico, kjer so jo operirali. Policija je zaradi preiskave vozilo zasegla, nogometaša bodo zaslišali, njegov klub Corinthians, ki je pred kratkim osvojil brazilsko nogometno prvenstvo, pa je Adrianu že ponudil pravno pomoč. Takoj po incidentu je nogometaš sicer zanikal, da bi bil vpleten v streljanje in ni želel sodelovati s policijo. Trdi namreč, da je do streljanja prišlo na zadnjem sedežu, sam pa je sedel na sopotnikovem, poleg voznika. 29-letni nogometaš je imel opravka s policijo že lani, ko so ga sumili, da je povezan z lokalnimi preprodajalci mamil.


 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561