Zadovoljna.si
Princesa Victoria in Daniel Westling - 2

Novice

Po Schumiju na smučišču nesrečno padla še princesa!

U.S.
03. 01. 2014 08.12
23

Potem ko se v bolnišnici v Grenoblu za življenje še vedno bori legendarni dirkač formule 1, Michael Schumacher, tuji mediji poročajo o novi nesreči, ki se je pripetila na smučišču. Tokrat naj bi se poškodovala švedska princesa Victoria, ki je bila po nesrečnem padcu sicer prepeljala v bolnišnico, a hujših poškodb k sreči ni utrpela.

Švedska princesa Victoria se je na smučišču v Italiji, kjer se je med prazniki mudila s svojim možem Danielom in hčerkico Estelle, lažje poškodovala. Po padcu na smučišču v severozahodni Italiji so jo najprej oskrbeli v bližnji bolnišnici, kasneje pa so jo prepeljali v švicarsko bolnišnico, kjer so poškodbo, do katere je pri padcu prišlo, nemudoma oskrbeli.

Princesa Victoria in Daniel Westling - 2
Princesa Victoria in Daniel Westling - 2 FOTO: Reuters

Kot je potrdila švedska kraljeva palača, ni šlo za hujšo poškodbo. Princesa naj bi si med vijuganjem po belih strminah v alpskem letovišču Breuil-Cervinia v severozahodni Italiji zvila gleženj. "Prestolonaslednica Victoria je utrpela zvinj gležnja. Počuti se dobro," so zapisali tiskovni predstavniki kraljeve družine v sporočilu za javnost.

Princesa je bila še istega dne odpuščena iz bolnišnice, je uspelo izvedeti medijem, kam točno je nato odpotovala, pa predstavniki sedme sile še ugibajo.
 

KOMENTARJI (23)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561