Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Razvpiti fotograf za leto in pet mesecev v zapor

Ni.J.
24. 10. 2011 12.00
0

Potem ko ga je nekoliko pretresla objava domačega porniča njegove partnerke Belen Rodrigez, ki je nastal, ko naj bi bila ona še mladoletna, je Corona doživel še en pretres: sodišče je potrdilo obsodbo Corone na eno leto in pet mesecev zaporne kazni in ga oglobilo za 300 tisočakov zaradi poskusa izsiljevanja nogometašev s fotografijami.

Razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona bo moral za eno leto in pet mesecev v zapor, je odločilo sodišče. Corona naj bi pred nekaj časa fotografiral nekaj nogometašev v njihovih najbolj zasebnih trenutkih, s fotografijami pa naj bi jih nato izsiljeval za denar. Italijanski časnik Corriere poroča: "Potrjena je bila odločitev milanskega prizivnega sodišča z dne 2. decembra 2010, ki je Corono obsodilo na eno leto in pet mesecev zaporne kazni. Ob drugi pritožbi je sodišče prvotno kazen tri leta in osem mesecev zapora zmanjšalo na prej omenjeno zaporno kazen. Corono so oprostili izsiljevanja nogometaša Francesca Cocoja in motorista Marca Melandrija ter ga spoznali za krivega poskusa izsiljevanja Cocoja in nogometaša Interja Adriana." Poleg zaporne kazni bo moral Corona poravnati tudi globo v višini 300.000 evrov.
Italijanski mediji še pišejo, da je Corono potrditev odločitve sodišča precej potrla. Nedavno ga je prizadela tudi objava domačega porniča njegove partnerke Belen Rodriguez v medijih. Videoposnetek naj bi nastal, ko Belen še ni bila niti polnoletna, v videu pa poleg Belen "nastopa" še njen nekdanji partner, ki naj bi tudi poskrbel za objavo spornega videa.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561