Zadovoljna.si
Tupac Shakur

Novice

V javnost pricurljal še en domači pornič

Z.N.
07. 10. 2011 06.26
14

Očitno zvezdniki niti po smrti nimajo miru. Kar 15 let po smrti slavnega raperja Tupaca Shakurja so na ameriški tračarski spletni strani objavili posnetke, 'zamrznjene' iz njegovega domačega porniča. V videu, ki naj bi nastal leta 1991, Tupaca oralno zadovoljuje neznano dekle.

Tupac Shakur
Tupac Shakur FOTO: Reuters

Na spletnem portalu TMZ so objavili novico, da obstaja seksualni posnetek pokojnega raperja Tupaca Shakurja. Ker so se v javnosti porajali dvomi, saj je Tupac umrl že pred 15 leti in bi bilo skoraj neverjetno, da posnetka od tedaj ne bi nihče objavil, so v dokaz priložili še nekaj fotografij iz videa. ki naj bi po poročanju tujih medijev nastal leta 1991. Na posnetku raper pride v sobo brez majice in s hlačami spuščenimi do gležnjev. Iz skupine deklet izbere eno, ki ga nato oralno zadovoljuje. Tupac medtem v roki drži pijačo in se hkrati pozibava v bokih. V videu, ki je dolg 5 minut, se v nekem trenutku pojavi tudi Money B, ameriški raper, najbolj znan kot član skupine Digital Underground. Medtem ko se raperja pogovarjata, dekle še vedno zadovoljuje Tupaca, v ozadju pa je slišati njegovo doslej še neobjavljeno pesem. Tupac med drugim tudi poje in pleše. Nekateri domnevajo, da bi moralo v medijih kmalu pristati še nadaljevanje tega posnetka.

Njegova smrt nepojasnjena

Novembra 1994 se je zgodil napad , v katerem je bil Tupac petkrat ustreljen, a je napad preživel. Dve leti kasneje se je zgodil še en napad, ki je bil zanj usoden. Njegova smrt še vedno ni čisto pojasnjena, junija letos pa je policija sprožila preiskavo zaradi objave nekega moškega, ki naj bi bil vpleten v poskus umora Tupaca leta 1994. Dexter Isaac trdi, da je med ropom Tupacu izmaknil verižico, ki jo še vedno hrani kot dokaz, imel pa naj bi ključne informacije v zvezi z umorom leta 1996 v Los Angelesu in umorom še enega raperja, Notorius B.I.G.-ja.

Pokadili njegove posmrtne ostanke

Ne samo, da je 15 let po njegovi smrti v javnost pricurljal domači pornič Tupaca in da marsikaj v zvezi z njegovo smrtjo ostaja nepojasnjeno – člani ameriške hip-hop skupine, katere ustanovitelj je bil ravno Tupac, so priznali, da so pokadili posmrtne ostanke upepeljenega Tupaca. V čast pokojniku naj bi priredili zabavo, na kateri so počeli stvari, ki jih je imel rad – jedli naj bi piščančje perutničke, kadili marihuano, pili pomarančni sok in upoštevali njegovo željo, ki jo je izrazil v pesmi Black Jesus, naj njegove posmrtne ostanke pokadijo. Na 'zabavi' naj bi bili prisotni tudi člani njegove družine.

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604