Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Bizarno! Pred poroko jima je lepotni kirurg naredil enak nos

Z.M.
21. 06. 2011 15.50
2

Bodoča zakonca Kirk Norcross in Lauren Pope, ki sodelujeta pri snemanju britanskega resničnostnega šova The Only Way Is Essex, sta reklo 'ljubezen ne pozna meja', vzela preveč dobesedno. Po izbiranju zaročnih prstanov sta namreč skupaj obiskala lepotnega kirurga, da jima je popravil nos. Pred oltar bi se namreč rada sprehodila s popolnima obrazoma.

Kirk in Lauren sta se odločila, da zaroko proslavita s posebnim obredom. Skupaj sta se sprehodila do londonskega lepotnega kirurga in si dala popraviti nosova. Lauren si je odstranila bulico na sluznici, Kirk pa si je dal polepšati nos, ki si ga je pred letom dni zlomil med boksarskim obračunom. Svoj podvig sta naznanila tudi na Twitterju. "Nekateri ste verjetno opazili, da sva s Kirkom oba zapustila bolnišnico z obvezanim nosom. Zadovoljna sva, kako so se stvari iztekle, zdaj sva doma in se zdraviva, moram pa povedati, da nisem imela nobenih bolečin, vse skupaj je bilo le malce neprijetno,“ je na svoj profil zapisala Lauren. "Živijo! Le toliko, da vam sporočim, da sem si res operiral nos in sem neznansko zadovoljen z rezultatom,“ je dodal še Kirk.

Pred oltar s popolnima nosovoma

Par so prejšnji teden ujeli med pomerjanjem zaročnih prstanov, zato vsi predvidevajo, da se bosta v kratkem poročila. Njuni prijatelji trdijo, da Kirk še ni uradno zaprosil Lauren, kar je potrdila tudi ona. „Še nekaj časa ne bom noseča, saj sem precej staromodna, kar se tega tiče. Najprej prstan, ki ga še kar nimam, nato otrok,“ je svetlolaska odgovorila enemu od internetnih oboževalcev. Morda se bosta za uradni korak odločila, ko se bodo rane na njunih nosovih zacelile.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604