Zadovoljna.si
Vanessa Redgrave-1

Novice

Moža ujela v postelji s svojim očetom

Z.M.
16. 07. 2011 15.50
4

Ko se je Vanessa Redgrave poročila z režiserjem in producentom Tonyjem Richardsonom, je večina verjela, da bo njuna ljubezen trajala večno. Nato pa se je nekega dne igralka zaradi migrene s snemanja vrnila domov prej kot običajno in v postelji svojega moža ujela s svojim očetom.

Vanessa Redgrave-1
Vanessa Redgrave-1 FOTO: Reuters

"Draga, ti ga ljubiš, tudi jaz ga, torej v čem je težava?" ji je, ko ga je ujela v postelji s svojim možem, menda odgovoril njen oče Michael Redgrave. Tudi on je bil, tako kot Vanessin mož Tony Richardson, biseksualec, Vanessa je za očetovo usmerjenost izvedela šele pri svojih 20 letih, ta in drugi detajli o zapletenih intimnih vezeh znotraj družine so nedavno izšli v knjigi Hiša Redgraveovih avtorja Tima Adlerja, ki je dvignila prah zaradi kar nekaj razkritih šokantnih podrobnosti.

Afere z njenim očetom mu ni mogla oprostiti
Vanesso je ob poroki z Richardsonom na njegovo biseksualnost opozorila že njena mama Rachel, ki je vedela, kako je, če si poročen z moškim, ki se ne obrača le za ženskami, temveč za obema spoloma. Zakonu hčerke in producenta je pripisala največ pet let in ni se veliko zmotila. Vanessa in Tony sta se poročila leta 1962 in se ločila štiri leta kasneje, potem ko se je igralka zaradi migrene predčasno vrnila s snemanja in ujela svojega moža v postelji s svojim biseksualnim očetom. To pa ni bilo prvič, da je Tony varal svojo ženo, podobno se je zgodilo tudi, ko se je zaljubil v mlado igralko Jeanne Moreau. Skok čez plot z njo mu je Vanessa oprostila, prešuštva z njenim očetom pa ni mogla spregledati. Tony je leta 1991 umrl za posledicami okužbe z virusom HIV.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590