Zadovoljna.si
Spet si je pretirano 'napihnila' ustnice.

Novice

Nina z novimi 'žnabli' šokirala tv gledalce

Z.B.
24. 02. 2011 15.00
30

Nina Morić je odpotovala v Honduras, kjer se je pridružila udeležencem resničnostnega šova Otok slavnih. Kot je povedala za italijanske medije, je ponudbo italijanske televizije sprejela zato, ker nima denarja za preživetje. Nina je gledalce še posebej presenetila s svojimi ustnicami, ki so še bolj napihnjene, kot so bile.

Spet si je pretirano 'napihnila' ustnice.
Spet si je pretirano 'napihnila' ustnice.FOTO: YouTube
Hrvaška manekenka Nina Morić je sprejela ponudbo italijanske televizije za sodelovanje v resničnostnem šovu Otok slavnih predvsem zato, da zasluži denar za preživljanje osemletnega sina Carlosa, ki ga ima iz zakona z razvpitim fotografom Fabriziem Corono. Za sina bo med njeno odsotnostjo, resničnostni šov se odvija na otoku v Hondurasu, skrbel njen zaročenec, kanadski model Martin Evans. "Delam v svetu zabave. Otok je zame priložnost in želim jo izkoristiti," je pojasnila Nina italijanskim medijem. Pred kratkim je svojega nekdanjega moža obtožila, da ne skrbi za njunega sina, saj sploh ne plačuje preživnine. Nina upa, da bo z resničnostnim šovom dobro zaslužila in dala nov zagon svoji karieri, ki se je znašla v slepi ulici, producenti Otoka slavnih pa so prepričani, da bo lepa Hrvatica pripomogla k boljši gledanosti oddaje.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561