Zadovoljna.si
Šokantna fotografija mrtvega pop zvezdnika.

Novice

Objavili novo fotografijo mrtvega Michaela Jacksona

Z.M.
13. 10. 2011 08.50
32

Potem ko se je konec septembra začelo sojenje zdravniku Conradu Murrayju, ki naj bi bil odgovoren za smrt kralja popa Michaela Jacksona, je v javnost prišla moteča fotografija golega telesa pevca, ki je umrl 25. junija 2009. Zvezdnikova mama Katherine je na sojenju, tik preden so fotografijo pokazali vsem v dvorani, zapustila prizorišče, ostale je šokiralo, kako shujšan je bil Jackson v zadnjih tednih svojega življenja.

Šokantna fotografija mrtvega pop zvezdnika.
Šokantna fotografija mrtvega pop zvezdnika.FOTO: Reuters

Po dveh tednih sojenja zdravniku Conradu Murrayju, ki je bil pri Michaelu Jacksonu, ko je ta umrl, je znano vedno več podrobnosti večera, ko je svet izgubil velikega glasbenika. Še vedno velja prepričanje, da je Jackson umrl zaradi prevelikega odmerka propofola, ki naj bi mu ga vbrizgal zdravnik, slednji pa trdi, da je močan anestetik pevec zaužil sam, medtem ko ga je dve minuti pustil samega, da je šel na stranišče. Murray je sicer priznal, da je Jacksonu z omenjenim anestetikom že prej pomagal do mirnega spanca, a da s količino nikoli ni pretiraval. Tožilci trdijo, da na zvezdnikovem domu ni bilo zdravniške opreme, ki bi lahko zagotovila varen odmerek propofola, zato so še vedno prepričani, da je Michaelov osebni zdravnik napačno ocenil količino in s tem posredno ubil pop ikono.

Ni mogel rešiti njihovega očka

"Nisem mu želel škoditi. Želel sem mu le pomagati, da bi lažje zaspal, saj je kar naprej tožil, da se mora spočiti, saj ga čakajo naporni tedni, ki naj bi jih preživel na turneji. Zadnja dva meseca njegovega življenja je vsak dan pred spanjem užival različna zdravila, ki so ga pomirila in mu pomagala do spanca," je na sojenju povedal Murray, ki je veljal za osebnega prijatelja Michaela in njegovih treh otrok, 14-letnega Princea, 13-letne Paris in devetletnega Blanketa. Slednje je smrt kralja popa najbolj prizadela, zdravnik pa se je na sojenju zopet spomnil, kako burno so reagirali, ko jim je povedal, da je očka umrl. "Paris je glasno jokala in me spraševala, kako to, da nisem mogel rešiti njenega očka. Dodala je še, da ne želi biti sirota ... Objel sem jo in nato še njena brata in ju poizkušal potolažiti," se spominja Murray, ki je poskrbel, da so otroci preživeli nekaj časa z mrtvim Michaelom, da so se od njega lahko dostojno poslovili. Dan zatem so na zvezdnikovem truplu opravili obdukcijo in ugotovili, da je umrl zaradi prevelikega odmerka propofola. Zdravnik je izpostavil sum, da je šlo za umor, tako se je začelo sojenje Jacksonovemu osebnemu zdravniku, v okviru različnih pričevanj pa je bila v javnost poslana tudi fotografija glasbenikovega trupla, ki je odkrila, da je bil pevec izjemno suh, a po mnenju zdravnika Rogersa, ki je opravljal obdukcijo, bolj zdrav od večine 50-letnikov. "Ni razloga, da bi mu kar tako odpovedalo srce. Kriv je bil anestetik," vztraja dr. Christopher Rogers, ki je umirajočega pevca sprejel v bolnišnici v Los Angelesu.

Michael Forever (spominski koncert) - 4
Michael Forever (spominski koncert) - 4 FOTO: Reuters

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 561