Zadovoljna.si
Pippa Middleton

Novice

Paparaci končno ujeli najbolj slavno britansko mednožje

Z. T.
25. 05. 2011 11.11
21

Spodnje hlačke, namreč. Sestra Kate Middleton Pippa je trenutno najbolj oblegana ženska sveta in paparaci so 27-letnici ves čas za petami. A kaže, da se lepa sestra vojvodinje Cambridgea še ne zaveda svoje nove javne vloge in fotografi so jo ujeli v 'nerodnem' položaju.

Pippa Middleton
Pippa Middleton FOTO: Reuters
Najbolj oblegana ženska sveta

Pippa Middleton od 29. aprila ni več v senci do tistega dne veliko bolj znane in oblegane sestre Kate. Odkar je Kate postala vojvodinja Catherine, so mediji velik del svoje pozornosti preusmerili na njeno mlajšo sestro Pippo, ki nima več miru. Kamorkoli se odpravi, ima za seboj celo gručo fotografov, ki čakajo na kakšno njeno nerodnost. Sedaj vsekakor na lastni koži občuti, kaj je njena sestra Kate doživljala po tem, ko je prišlo na dan, da je Williamovo dekle.

Tudi dami se ponesreči...

Za zdaj Pippe sicer še niso uspeli ujeti zgoraj brez, ti posnetki so sedaj najbolj zaželeni, so jo pa zato pričakali, ko se je odpravila po opravkih z nizkim športnim avtomobilom, iz katerega dama v kratkem krilu težko elegantno izstopi. In to ni uspelo niti zdaj že verjetno zelo previdni Pippi. Tako je, kot Kate že mnogokrat, pokazala spodnje hlačke. Paparaci so sedaj obetajo, da 'topless' fotka vsekakor še pride na vrsto.


 

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 625