Zadovoljna.si
Severina - 23

Novice

Prva skupna fotografija Severine in Milana

Z. T.
08. 01. 2011 12.22
1

Paparaci so bili novemu paru, hrvaški divi Severini in srbskemu podjetniku Milanu Popoviću, ves čas za petami, a jim ni uspelo, da bi ju ujeli skupaj. Sedaj je v medije prišla fotografija, ki je domnevno nastala v zasebnem letalu, ki ju je odpeljal skupnim počitnicam naproti.

Severina - 23
Severina - 23 FOTO: Miro Majcen

Severina in Milan Popović sta trenutno na Hrvaškem in v Srbiji glavna novica. Potem ko so ju skušali ujeti skupaj, ko sta odhajala na skupne počitnice, domnevno na Florido, kjer ima Popović v Miamiju luksuzno stanovanje, je na dan prišla fotografija, na kateri sta skupaj v letalu. Kako je fotografija nastala, ni znano, srbski mediji pa so prepričani, da se je to zgodilo, ko naj bi par iz Zagreba letel v Beograd, od koder naj bi naprej odpotovala v Miami.

Sicer pa naj bi Milan že spoznal Severinino mamo Ano, ki naj bi ljubezenski zvezi že dala svoj blagoslov. Srbski mediji, ki navajajo vire blizu zaljubljenega para, pa pišejo celo o tem, da naj bi se par poročil že prihodnjo jesen. ''Severina in Milan sta se pogovarjala o tem in sta začela delati načrte, da bosta svojo zvezo jeseni okronala s poroko. Milan ima osebnega astrologa in mu je takoj dal nalogo, naj preveri, ali je Severina prava oseba zanj. Ko je astrolog naredil vzporedne horoskope, je Popoviću toplo priporočil hrvaško pevko za izbranko,“ je povedal neimenovani vir. Milan naj bi slepo verjel v astrologijo in naj bi že začel delati načrte za najspektakularnejšo poroko na Balkanu.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604