Zadovoljna.si
image (28)

Novice

Tudi Katie ni 'popolna'

Z.B.
21. 06. 2011 16.24
25

Katie Holmes si je s hčerkico Suri privoščila brezskrben dan na plaži. Paparaci so ju ujeli, ko sta se brezskrbno kopali v Miamiju, ameriški mediji pa so hudomušno pripomnili, da so Suri končno ujeli brez čeveljcev z višjo peto. In medtem ko se je Suri kopala oblečena, je Katie pokazala trebušček, na katerem je nosečnost pustila vidne sledi. Pa naj še kdo reče, da so hollywoodske zvezde popolne.

Katie Holmes je s hčerkico Suri preživela sproščen konec tedna na plaži v Miamiju. Tako kot vedno so bili tudi tokrat na preži paparaci, ki so 32-letno igralko ujeli v kopalkah, ko se je s petletno hčerko predajala morskim valovom in soncu. In medtem ko je Suri skočila med valove kar v obleki, je Kate skakljala naokoli v bikinkah in rožnatih kratkih hlačah. Zvezdnica svojo postavo vzdržuje s telesno vadbo in plesom, kljub temu pa je eden od paparacev v objektiv ujel drobno lepotno pomanjkljivost, rahlo visečo kožo na trebuhu. A vse kaže, da je soprogi Toma Cruisa, ki se družinici ni pridružil, saj je trenutno zaposlen s snemanjem svojega novega filma Rock of Ages, bolj malo mar. In tako je tudi prav. Številne Katine zvezdniške kolegice namreč odhitijo k lepotnemu kirurgu za vsako malenkost, zaradi česar se mnoge spreminjajo v prave plastične spake. Katie pa ostaja naravna in človeška.
 

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604