Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop znamenja

To današnji mlaj prinaša posameznim znamenjem

N. Č.
06. 06. 2024 05.00
0

Mlaj, znan tudi kot prazna luna, predstavlja prav poseben trenutek v luninem ciklu. Ta astronomski pojav se dogaja približno enkrat mesečno in prinaša s seboj edinstveno energijo, ki vpliva na vsa horoskopska znamenja. Kako bo tokratni mlaj vplival prav na vaše znamenje, pa si lahko preberete v nadaljevanju.

Oven

Vaša domišljija bo norela! Podobno velja tudi za znanje, za vas bo tokrat namreč poudarek na učenju in komunikaciji. Tokratna prazna luna vas bo spodbudila k prevzemanju pobude, hkrati pa boste v tem času želeli s svetom deliti vse svoje ideje in zamisli. 

Jutri nas čaka prazna luna v znamenju dvojčka
Preberi še
Jutri nas čaka prazna luna v znamenju dvojčka

Bik

Za vas bodo v ospredju finance. Prazna luna vam prinaša novo ponudbo za delo, povišico ali pa priložnost za dodatni dobiček. Zna se zgoditi tudi, da bo v tem času v vaše podjetje prišla nova stranka, za katero ni nobenega dvoma, da jo boste navdušili.

Dvojčka

Tokratni mlaj je ravno v znamenju dvojčka, kar pomeni, da boste tokrat zares v središču pozornosti. Morda se bodo ravno zdaj uresničile vaše največje želje, ciljni črti pa boste brez dvoma bližje kot kdajkoli prej. Vesolj vam bo brez dvoma naklonjeno!

Rak

Čas je za počitek in sprostitev. Zaradi omenjene prazne lune v znamenju dvojčka se boste počutili nekoliko izčrpane, zato si boste vzeli čas zase, da si spočijete in si napolnite baterije. Prepustite se toku in se ne obremenjujte. To je odličen čas za sanjarjenje in razmišljanje o tem, kako lahko izboljšate svoje duševno in fizično zdravje.

Rak: Čas je za počitek in sprostitev.
Rak: Čas je za počitek in sprostitev.FOTO: Dreamstime
Vodnarje bodo vodile drugačne energije, ribe čaka nov začetek
Preberi še
Vodnarje bodo vodile drugačne energije, ribe čaka nov začetek

Lev

Tokratni mlaj bo popestril tvoje družabno življenje. Čas je za mreženje, nova poznanstva, obiskovanje dogodkov in zabavo, na vidiku pa je celo morebiten zmenek.

Devica

Osredotočeni boste predvsem na svoje ambicije in poklicno življenje. Na vidiku je napredovanje ali pa celo nova ponudba za delo, ki vam jo bo ponudilo konkurenčno podjetje. Vsekakor boste dobili priznanje in pohvalo za svoje dobro opravljeno delo.

Tehtnica

Odprite svoj um! Raziskujte! Razširite svoje znanje! Odprite svoje srce in se uskladite z vesoljem! Življenje vam ponuja veliko, na vas pa je, da ga zajamete z veliko žlico.

Tri astrološka znamenja, ki bodo v juniju našla ljubezen
Preberi še
Tri astrološka znamenja, ki bodo v juniju našla ljubezen

Škorpijon

Čas je, da dobro preučite svoje odnose. V kolikor s partnerjem ne delujeta usklajeno, je čas, da se o tem pogovorita in dobro razmislita v nadaljnjih korakih. Mlaj bo vplival tudi na vaše finance, morda se vam nasmiha dedovanje ali pa službeni bonus. 

Strelec

Čas je za naslednji korak. Na vidiku je nov dom, zaroka ali poroka, mlaj vam namreč prinaša same dobre stvari na področju odnosov. Ključnega pomena bosta predvsem timsko delo in sodelovanje, ne glede na to, ali gre za romantično ali poklicno situacijo.

Kozorog

Naredite vse, kar je v vaši moči, da zdaj uskladite svoje poklicno in zasebno življenje. Bodite produktivni in proaktivni. Dobro izkoristite čas, ki vam je dan, le tako boste namreč lahko dosegli svoje cilje.

3 astrološka znamenja, ki jim bo junij prinesel srečo
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki jim bo junij prinesel srečo
3 astrološka znamenja, ki jih čaka nepozabno poletje
Preberi še
3 astrološka znamenja, ki jih čaka nepozabno poletje

Vodnar

Pripravite se na pester začetek poletja! To poletje se vam namreč nasmiha velika sreča v ljubezni. Zmenki, dvorjenje, zabava, hobiji, ustvarjalnost, šport in morske dogodivščine, vse to vas čaka letošnje poletje. To poletje bo še posebej pomembno za samske vodnarje, tisti, ki pa ste že v zvezi, pa ponovno zanetite svoj plamen!

Ribi

Več časa boste preživeli v udobju svojega doma. Morda zaradi muhastega vremena, morda pa zgolj zato, ker potrebujete nekaj časa zase, da si napolnite baterije in nadoknadite zamujeno. Pomembno je tudi, da si vzamete čas za svojo družino, to bo namreč napolnilo tako njihova srca kot vaše.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: people.com

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493