Potrebujemo:
- 8 srednje velikih krompirjev
- 250 g skute
- sol
- sveža ali suha zelišča (peteršilj, drobnjak, timijan)
- žlica naribanega hrena
Krompir dobro očistimo in ga ne olupimo. Prerežemo ga na pol in položimo na pekač s prerezano stranjo navzgor. Krompir postavimo v pečico, ki smo jo predhodno segreli na 180–200 stopinj. V posodici med tem časom pretlačimo skuto in ji dodamo narezana zelišča ter hren. Vse skupaj dobro premešamo. Po 30 minutah iz pečice vzamemo krompir, ga nadevamo s skuto in postrežemo. Po želji potresemo z naribanim sirom.
Dober tek vam želi ekipa Zadovoljna.si.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV