Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: 'Tehtnice čaka dinamičen dan, rake pa intenziven'

Zadovoljna.si
01. 10. 2024 05.00
0

Torek prinaša dinamiko, priložnosti in nekaj nepričakovanih obratov. Dan bo aktiven, poln novih izzivov, zato se pripravi na gibanje in spremembe.

Oven (21. marec – 19. april)

Danes bo tvoj dan poln energije. Jutranja kava te bo pognala v hiter tempo, v službi boš blestela z idejami in hitrimi odločitvami. Nekdo bo potreboval tvojo pomoč, in tvoja naravna vodstvena energija bo prišla do izraza. 

Našli smo nadomestek za klasično črno obleko
Preberi še
Našli smo nadomestek za klasično črno obleko

Bik (20. april – 20. maj)

Torek bo zate malce bolj intenziven kot običajno. Čeprav ti je všeč rutina, bo danes prišlo do nepričakovanih sprememb v načrtih, kar ti lahko sprva povzroči nekaj nemira. Namesto da se obremenjuješ, sprejmi dan kot priložnost za fleksibilnost. 

Dvojčka (21. maj – 20. junij)

Danes boš polna novih zamisli in stikov z ljudmi. Tvoj družabni krog bo danes bolj aktiven kot običajno, zato bodi pripravljena na nekaj nepričakovanih klicev ali povabil. 

Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo
Preberi še
Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo

Rak (21. junij – 22. julij)

Današnji dan ti bo prinesel nekaj intenzivnosti na čustvenem področju. Morda boš začutila potrebo po globljem pogovoru s sodelavci ali bližnjimi. Poslušaj svojo intuicijo, saj te bo usmerila k pravim odločitvam. 

Lev (23. julij – 22. avgust)

Tvoja energija bo danes izžarevala samozavest in magnetizem, kar bo privabilo ljudi okoli tebe. Na delovnem mestu boš prejela pohvale za svoje ideje ali dosežke. 

Bil je velika zvezda v 90. letih, zdaj je neprepoznaven
Preberi še
Bil je velika zvezda v 90. letih, zdaj je neprepoznaven

Devica (23. avgust – 22. september)

Torek bo zate deloven, a produktiven. Čeprav bo dan poln nalog, boš uspela ohraniti nadzor nad vsemi podrobnostmi. 

Tehtnica (23. september – 22. oktober)

Danes te čaka dinamičen dan, poln druženja in sodelovanja. Nekdo bo potreboval tvojo pomoč pri reševanju konflikta ali pri delu, ti pa boš s svojo diplomatsko naravo hitro našla rešitev. 

Škorpijon (23. oktober – 21. november)

Torek bo poln intenzivnih občutkov in dogodkov. Tvoja notranja moč bo danes prišla do izraza, zlasti v trenutkih, ko se bodo drugi soočali z izzivi. Z lahkoto boš prevzela vajeti v svoje roke in reševala situacije. 

Zvezdnica, ki je Moni Lizi s šminko narisala nasmeh na usta
Preberi še
Zvezdnica, ki je Moni Lizi s šminko narisala nasmeh na usta

Strelec (22. november – 21. december)

Danes boš polna energije in želje po novih dogodivščinah. Na delovnem mestu te bodo pritegnile nove ideje, ki jih boš z veseljem delila z drugimi. Popoldan se ti bo morda ponudila priložnost za kratek izlet ali zabavno aktivnost na prostem.

Kozorog (22. december – 19. januar)

Danes boš čutila moč in osredotočenost, saj ti bo uspelo dokončati vse, kar si si zadala. Sodelovanje s sodelavci ti lahko prinese nove vpoglede in hitrejše rezultate. 

Smrt mame je zaznamovala njeno življenje
Preberi še
Smrt mame je zaznamovala njeno življenje

Vodnar (20. januar – 18. februar)

Danes bo tvoj um poln idej in ustvarjalnosti. Tvoj intelektualni pristop bo v službi ali šoli cenjen, vendar pazi, da ne zanemariš čustvene plati stvari. V popoldanskem in večernem času se posveti odnosom, ti so namreč tisto, kar je v življenju zares pomembno. 

Ribi (19. februar – 20. marec)

Jutro bo zate šokantno in polno presenečenj. Čeprav boš pričakovala, da te čaka dokaj miren dan, ki naj bi tekel po ustaljenih tirnicah, temu ne bo tako. Kljub temu pa ne bo vse tako negativno, kot se sprva zdi. Čaka te namreč srečanje z osebo, ki je nisi videla že dolgo ...

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 590