Zadovoljna.si
Victoria Beckham s hčerko

Novice

Komu je bolj podobna? Victorii ali Davidu …

Z.C.
09. 09. 2011 13.02
14

Ponosna mamica Victoria Beckham je svojo dvemesečno hčerkico Harper odpeljala naravnost v središče mode – v New York. Tam se začenja teden mode, ki ga slavna Britanka nikoli ne izpusti, tako je komaj dva meseca po porodu, vitka in v formi kot prej, odšla čez lužo, s seboj pa odpeljala tudi svojo malčico.

Victoria Beckham s hčerko
Victoria Beckham s hčerko FOTO: Facebook
Victorio Beckham so fotografi ujeli, ko je s Harper v naročju zapuščala hotel Four Season. "Mamica in dojenčica Harper sta zelo vznemirjeni zaradi tedna mode," je na Twitterju zapisala nekdanja Spajsica, ki je že kmalu po rojstvu hčerkice sporočila, da se bo prvič po porodu pojavila v javnosti prav na tednu mode v New Yorku, kjer bo predstavila svojo novo kolekcijo. Takrat so mnogi ugibali, ali ji bo v dveh mesecih uspelo shujšati in pridobiti vitko linijo, po kateri slovi. Kot je znano, je Britanka po treh sinovih julija rodila še deklico in se je takoj po porodu posvetila vadbi ter najela celo kuharja, ki ji je kuhal jedi brez ogljikovih hidratov in sladkorja.

 

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 604