Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni horoskop: vodnarje čakajo preobrati, trud rib bo poplačan

Zadovoljna.si
16. 09. 2024 05.00
0

Ne glede na to, kaj ti dan prinese, pomisli na moč, ki jo imaš v sebi. Nasmehni se, napreduj korak za korakom in vse bo dobro!

Oven

Pred tabo je naporen dan, poln izzivov, a odločnosti ti nihče ne more vzeti. Dvigni glavo in se loti nalog, ki jih imaš pred sabo. Ne pozabi, da tudi ko je težko, tvoj nasmeh odpira vrata, ki se zdijo zaprta.

Barva, za katero se zdi, da je ustvarjena prav za jesen
Preberi še
Barva, za katero se zdi, da je ustvarjena prav za jesen

Bik

Danes te čakajo obveznosti, ki bi jih najraje odložila, a veš, da boš morala prej ali slej zavihati rokave. Vzemi si trenutek zase, globoko vdihni in se nato loti dela. Vztrajnost je tvoja moč, nasmeh pa tvoj skrivni adut.

Dvojčka

Pred tabo je hektičen začetek tedna, z veliko odprtimi vprašanji. Komunikacija bo ključ do tvojega uspeha, zato bodi odprta in optimistična.

Rak

Nekaj težav te bo poskušalo spraviti s tira, a se ne boš vdala. Danes se osredotoči na svojo notranjo moč, ta ti bo pomagala, da se prebiješ skozi dan.

Vsi govorijo o njenem sinu, to je razlog, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njenem sinu, to je razlog, zakaj

Lev

Tvoje naloge so danes videti kot gora, ki jo je treba premagati, a ne pozabi, da se da osvojiti prav vsako goro. Tvoja energija in samozavest te bosta vodili čez dan.

Devica

Vse naloge so ti dane z razlogom. Danes boš morda čutila velik pritisk, a organizacija bo tvoj rešitelj. S pravo strategijo in nasmehom na obrazu boš lahko osvojila prav vsak izziv, ki ti ga ta dan prinaša. 

Vse, kar smo izvedeli iz ganljivega videoposnetka Kate Middleton
Preberi še
Vse, kar smo izvedeli iz ganljivega videoposnetka Kate Middleton

Tehtnica

Čeprav bo današnji dan morda zdel neuravnotežen, boš še vedno 'gospodarica' harmonije. Sposobnost iskanja ravnotežja ti bo pomagala, da se prebiješ skozi ta težavni dan.

Škorpijon

Danes se ti bo morda zdelo, da vse gre narobe, a zavedaj se, da si ti tista, ki nadzoruje svojo usodo. 

Eva Luna se je zlomila pod pritiskom
Preberi še
Eva Luna se je zlomila pod pritiskom

Strelec

Danes se osredotoči na svoje srce. Razmišljaj o stvareh in ljudeh, ki so ti pri srcu, tako se ti bo namreč zdelo vse lažje.

Kozorog

Težek in počasen dan ti ne more vzeti tvoje močne volje. Čeprav se ti bo zdelo, da se danes vse odvija zelo počasi, se bosta tvoja vztrajnost in potrpežljivost obrestovali. 

Tedenski horoskop: rake čaka zelo naporen teden
Preberi še
Tedenski horoskop: rake čaka zelo naporen teden

Vodnar

Tvoj dan bo poln nenavadnih preobratov, a to je nekaj, v čemer običajno uživaš. Tudi tokrat ne bo nič drugače, prepustila se boš toku dogodkov in se pustila presenetiti.

Ribi

Danes se ti bo morda zdelo, da si si naložila preveč dela, a tvoj trud bo na koncu poplačan. Na vidiku so novi izzivi, ki pa naj te nikar ne prestrašijo, saj ti bodo nove veščine, ki jih boš pri premagovanju le njih dobila, prišle še kako prav v prihodnosti.

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582