Zadovoljna.si
Astrologija

Horoskop

Dnevni ljubezenski horoskop za 29. avgust 2024

Zadovoljna.si
29. 08. 2024 05.00
0

Poletje se počasi izteka, a zvezde nam še vedno prinašajo strast, romantiko in nepričakovane preobrate v ljubezni. Kaj vas danes čaka na ljubezenskem področju?

Oven (21. marec - 19. april)

Danes boste morda vpleteni v nepričakovano romantično situacijo, ki bo prebudila strasti. Nepričakovan stik z nekom, ki ga poznate le bežno, lahko privede do strastne avanture. Ne bodite prehitri v svojih odločitvah, a hkrati ne dovolite, da vas strah zadržuje pred tem, da bi se prepustili trenutku.

Bolgarska princesa spet dviguje prah s svojim videzom
Preberi še
Bolgarska princesa spet dviguje prah s svojim videzom
To so čevlji, ki bodo hit jeseni
Preberi še
To so čevlji, ki bodo hit jeseni

Bik (20. april - 20. maj)

Morda se vam v zadnjem času zdi, da si partner ne vzema dovolj časa za vas, a brez skrbi, to še ni razlog za preplah. Zaupajte svojim čustvom in čustvom partnerja, ta so namreč dovolj močna, da premagajo prav vse.

Dvojčka (21. maj - 20. junij)

Danes boste morda začutili potrebo po lahkotni in igrivi ljubezenski izkušnji. Če ste v razmerju, poskusite vnesti več spontanosti in humorja v svoj odnos, samski dvojčki pa lahko pričakujete nepričakovano poletno romanco, ki bo polna zabave in avantur.

Rak (21. junij - 22. julij)

Čustvena globina vas bo danes vodila v iskanje poglobljenega odnosa. Morda boste začutili potrebo po intimnih pogovorih z ljubljeno osebo, kjer boste raziskovali svoje najglobje občutke. Če ste samski, je danes pravi dan, da se povežete z nekom na duhovni ravni.

Drastično shujšala in vsem zaprla usta
Preberi še
Drastično shujšala in vsem zaprla usta

Lev (23. julij - 22. avgust)

Strasti bodo v zraku. Vaša magnetna energija bo pritegnila pozornost, in morda boste celo presenečeni nad tem, koliko oboževalcev imate. Čeprav boste morda uživali v pozornosti, pazite, da ne zanemarite tistih, ki vam resnično nekaj pomenijo. Danes je lahko dan za začetek nečesa strastnega, a bodite iskreni do sebe in drugih.

Strasti bodo v zraku!
Strasti bodo v zraku!FOTO: Shutterstock

Devica (23. avgust - 22. september)

Današnji dan vas lahko spodbudi, da si vzamete več časa zase in premislite o svojih romantičnih željah. Morda boste začutili potrebo po analizi svojega ljubezenskega življenja in iskanju načinov, kako ga izboljšati. Če ste v razmerju, je to lahko dan za pogovor o prihodnosti. 

Tehtnica (23. september - 22. oktober)

Ljubezen je v zraku. Vaša želja po harmoniji v odnosih bo vodila do čudovitih trenutkov s partnerjem ali simpatijo. Današnji dan je kot nalašč za romantične geste, zato ne odlašajte s tem, da izrazite svoja čustva. 

Kako se v odnosu kažejo travme iz otroštva?
Preberi še
Kako se v odnosu kažejo travme iz otroštva?

Škorpijon (23. oktober - 21. november)

Danes boste morda začutili močno željo po globoki povezanosti z nekom. Strasti bodo na vrhuncu, kar lahko vodi do intenzivnega srečanja. Bodite previdni, da vas ne prevzamejo premočna čustva, a hkrati se ne bojte raziskovati novih globin v svojem ljubezenskem življenju. 

Strelec (22. november - 21. december)

Vaš avanturistični duh vas bo danes popeljal na nepričakovane romantične poti. Čaka vas poletna romanca, ki bo polna vznemirjenja in strasti, če pa ste v razmerju, je zdaj pravi čas za spontano potovanje ali aktivnost, ki bo okrepila vajino povezanost. 

6 znakov globoke čustvene povezanosti
Preberi še
6 znakov globoke čustvene povezanosti

Kozorog (22. december - 19. januar)

Danes boste morda začutili potrebo po stabilnosti in varnosti v svojem ljubezenskem življenju. Vaša predanost in odgovornost bosta v ospredju, zato je to odličen dan za pogovore o prihodnosti z ljubljeno osebo. 

Vodnar (20. januar - 18. februar)

Vaša neodvisnost bo danes v ospredju, kar lahko povzroči kar nekaj trenj v vašem ljubezenskem življenju. Morda boste čutili potrebo po večji svobodi, a pazite, da ne zanemarite svojih čustev ali čustev drugih. Današnji dan je lahko izziv, a hkrati priložnost, da najdete ravnotežje med svojo svobodo in globoko povezanostjo s partnerjem.

Takoj po ločitvi je ujela privlačnega zdravnika
Preberi še
Takoj po ločitvi je ujela privlačnega zdravnika

Ribi (19. februar - 20. marec)

Za vami je poletje, ki je še dodatno utrdilo vajino zvezo, zdaj pa je na vas, da tudi v prihodnje pazite, da ne zanemarite vajinega odnosa. Ljubezen je namreč nekaj, kar zahteva predanost in trud, a vsa vložena energija se vam več kot tisočkrat poplača v obliki lepih in nepozabnih trenutkov. 

Mailing

Horoskop

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
  • MERCATOR zivalice
  • ŽAN
  • ŽIGA
  • ROK
  • VESNA
  • SAŠA
  • BRUNO
  • LIZA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 582