Sestavine za 4 osebe:
400 g belega fižola
150 g listov špinače
100 g rdeče čebule
1 strok česna
1 žlica nasekljanega koriandra
1 žlica nasekljane mete
1 žlica nasekljanega peteršilja
2 žlici oljčnega olja
2 žlici sojine omake
2 žlici limoninega soka
1 žlička medu
2 pikantna feferona
sol
Priprava:
V posodo s pokrovom dajte nasekljan česen, koriander, meto, peteršilj, olje, sojino omako, limonin sok, med, feferonček in sol ter vse skupaj dobro pretresite. Vzemite posodo za solato, v katero dajte fižol, narezano čebulo in svežo špinačo, te sestavine zmešajte ter dodajte omako in vse skupaj dobro premešajte.
Zraven tega solatnega krožnika se bodo odlično prilegli koščki parmezana.
KOMENTARJI (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV